Rólunk

Ismerj meg !

Hihetetlenül profik! Isteni koktélok, elérhető áron, ízléses megjelenés és a kitelepülésük a vártnál is profibb volt! 🙏 Remélem, hogy sokszor talákozunk még Veletek! Mindenkinek szívből ajánlom Őket!
Zsuzsanna Kaposi

Rólunk

Jómagam
Valyuch Pál vagyok

és több mint 10 éve merültem el a koktél készítés elbűvölő és rejtélyes világában. Ez az a foglalkozás számomra ahol kiteljesedhetek és sose lehetek elég jó, hiszen mindig van feljebb és feljebb. Ezért csapatommal közösen folyamatosan azon dolgozunk, hogy elhozzuk számotokra a finomabbnál finomabb, újabbnál újabb koktél költeményeket.

Legyen szó klasszikus koktélokról, vagy bármilyen tematikus témakörről ami köré kell építenünk az italainkat biztos lehetsz benne, hogy minőségi alapanyagainkból a legjobbat fogod kortyolgatni a poharadból. Hogy megkönnyítsük a dolgod teljes felszereléssel érkezünk a helyszínre legyen szó mobil bárpultról, poharakról, friss gyümölcsökről, minőségi italokról és az elkészítéshez szükséges minden egyéb eszközről.

Így tehát nektek csak annyi dolgotok van, hogy egyeztessétek velünk az időpontot, helyszínt, ottlétünk időtartamát, a kedves vendégek létszámát és a tőlünk kért koktélok listáját amiben természetesen segítünk.

Ne habozz tovább, kérj tőlünk ajánlatot és találkozzunk a ti rendezvényeteken is.

„Perfect Cocktail-Koktélok bárhol, bármikor”

Szolgáltatások

135000

Elkészített koktél

10+

Évek tapasztalata

Ne várj sokáig!

Ajánlatkérés

Nyári szabad hétvégi napjaink vészesen fogynak!